Betaalmethoden

U kunt bij www.athomewithmarieke.nl, gemakkelijk en vooral veilig betalen.

Tijdens het besteld proces krijgt u de keuze om via een van de onderstaande betaalmethoden te betalen. iPadspullekes.nl werkt samen met MultiSafepaye. Dit is een zeer veilig en betrouwbaar betaalsysteem.

 Betaalmethode


iDeal

Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, ANS, ING, Knab, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige en snelle manier betalen.

Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een pinbetaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Na de bestelling opent er een pagina waarin u de bank kunt selecteren. Daarna volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. De betaling wordt dezelfde werkdag nog verwerkt.


Bank (bank overschrijving)
U heeft tijdens het bestelproces de mogelijkheid om te betalen via bankoverschrijving. Als u na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan zullen wij het artikel verzenden zodra de betaling bij ons binnen is. Indien u een bankoverschrijving vanuit België overmaakt dan kan het 2 a 3 dagen duren voordat het bij ons bijgeschreven wordt.


Paypal
PayPal is een gratis online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal werkt ook met uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening. 

Het PayPal e-mailadres voor betalingen: info@vandulstautomatisering.nl


Creditcard
Wij accepteren zowel Mastercard, Visa en American Express. Ook dit kunt u selecteren op de betaalpagina van Buckaroo die na het bestellen automatisch getoond wordt.


Bankcontact/Mister Cash (België)
Wij accepteren Bancontact/mister Cash. Deze betaalmethode zal direct verwerkt worden in ons systeem en u kunt uw bestelling in 2 a 3 dagen verwachten.


Giropay
Giropay is de meest gebruikte online betaalmethode in Duitsland en vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank en PSD Bank.

Deze banken dekken 85 % van de Duitse markt.


SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer  populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. Echter hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is hierdoor eenvoudig en snel.

 


Kortingscode / Kortingsbonnen
Indien u in het bezit bent van een kortingscode, dan kunt u deze invoeren tijdens het bestelproces. Daarna zal de korting direct verrekend worden.